Sommerhus, Stillinge Strand

Unikt sommerhus på unik placering med plads til hele familien
Beskrivelse

Bygherre havde et ønske om at ud- og ombygge sit sommerhus, så der var plads til hele familien.
Sommerhuset var udbygget ad flere omgange og fremstod ikke sammenhængende eller tidssvarende.

Med udgangspunkt i den unikke placering i første række højt over Storebæltskysten, indrettedes huset med store glaspartier mod vest, så man kan nyde udsigten både inde og ude.
Taget blev lavet om, så det fremstod sammenhængende og samlede visuelt huset. Huset blev i samme ombæring udbygget.


Der blev lavet en tidssvarende planløsning, så huset fik nogle store sammenhængende fællesarealer, samtidig med at der blev plads til flere værelser – trods den begrænsede udbygning.

Trods husets størrelse og alle ændringerne er sommerhusfølelsen vel bevaret, med træ som det dominerende element og de mange små hyggekroge på begge sider af huset.

Fakta

Sted: Svanevej, Stillinge Strand
År: 2013-2014
Omfang: 300 m²
Bygherre: Privat
Arkitekt: William Tolstrup Arkitekter
Landskab: Landskabsarkitekt Birgitte Fink

Kategory