Sommerhus, Enø

Skarptskåret sommerhus på lille grund
Beskrivelse

Det lille sommerhus skiller sig diskret ud fra omgivelserne med sit moderne udtryk og sin skarptskårne profil. Samtidig betyder materiale- og farvevalg kombineret med skalaen på huset, at det alligevel indpasser sig meget fint i det specielle sommerhusmiljø domineret af de små fine træhuse på Enø.

Placeret næsten i første række blev der arbejdet bevidst med placeringen på grunden og samtidigt optimeres indretningen sådan at man fik flot udsigt over Storebælt fra de store vinduer i stuen.
De store vinduer er placeret mod syd og vest. Så for at undgå indkig og for meget sol inde i huset, er huset indrettet med nogle specielle skodder. Disse er med til at give huset sit særlige udtryk som skifter, afhængigt om disse står åbne eller lukkede.

Fakta

Sted: Strandvej, Enø
År: 2019
Omfang: 50 m² + overdækning og udhus
Bygherre: Privat
Arkitekt: William Tolstrup Arkitekter

Kategory