Det gule Pakhus, Næstved

Næstveds ældste pakhus respektfuldt renoveret

Beskrivelse

Centralt placeret i Næstved, i gåafstand til centrum og med udsigt til Susåen, ligger byens ældste Pakhus.
Pakhuset blev i 2017 omdannet til 8 lejligheder. Hele processen foregik med fokus på at renovere pakhuset skånsomt, så det efter færdiggørelsen fremstår med respekt for den originale arkitektur. Samtidig blev der lagt vægt boliger af høj kvalitet både hvad angår indretning og materialer.

De otte lejligheder er individuelt indrettet, tilpasset rammerne i det gamle pakhus. Lejlighederne er således alle i forskellige størrelser og er indrettet både i et og to plan

Byggeriet blev indstillet til Renoverprisen 2018.

Fakta

Sted: Havnevej, Næstved
År: 2017-2018
Omfang: 8 lejligheder, ca. 760 m²
Bygherre: Lille Næstved Ejendomsselskab
Arkitekt: William Tolstrup Arkitekter
Priser: Indstillet til Renoverprisen 2018

Artikler

http://naestved.netavis.nu/gule-pakhus-danmarks-bedste-renovering/

https://renover.dk/projekt/det-gule-pakhus/

Kategory