Kanalkroen, Karrebæksminde

Hyggeligt ophold langs kanalen i et bevaringsværdigt bymiljø
Beskrivelse

Kanalkroen ligger i Karrebæksminde lige ned til kanalen. Den fremstod rodet og med mange knopskud efter mange år i drift.

I 2013 gennemførtes en gennemgribende renovering af kroen. Ude som inde skabtes et sammenhængende arkitektonisk udtryk. Huset blev samlet under et nyt tag. Facader såvel som interiør fik en overhaling og flotte vinduespartier lader nu gæsterne nyde den fantastiske udsigt lige ud til kanalen.
Udendørs blev der opført et stort trædæk, hvor man kan sidde og nyde den særlige stemning i Karrebæksminde og næsten række ud til de passerende skibe.

Fakta

Sted: Gammel Brovej, Karrebæksminde
År: 2013
Omfang: 252 m²
Bygherre: Restaurant Kanalkroen Aps
Arkitekt: William Tolstrup Arkitekter
Entreprenør: Hoffmann

Kategory